Välj ditt språk

Välkommen till Stegeborgsgårdens trivsamma vandrarhem. När vi inte har grupper eller när vi har lediga hus, så kan man boka rummen som individ, i mån av plats.

Bokningsförfrågan sänds till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer info

Mer info

Stegeborgsgården har 90 bäddar med vandrarhemsstandard. Vandrarhemmet inryms i fyra hus; Piren, Kajen Ankaret och Bojen samt kompletteras av campingstugorna Solebo och Ekebo.

Piren/Kajen - Rum med dusch och toalett på rummet. I anslutning till rummen finns ett allrum med fullt utrustat kök.

Ankaret/Bojen - Rum med dusch och toalett i korridor. Tillgång till kök och matplats samt dagrum

Campingstugor Ekebo/Solebo med vardera 6 bäddar. Matlagningsmöjlighet med varmt och kallt vatten. För WC/dusch hänvisas till campingens faciliteter. Stugorna har varsin altan med utemöbler. Djur är tillåtna endast i våra campingstugor.

Lakan och slutstäd ingår ej. Incheckning efter kl. 16 och utcheckning före kl. 12

Vi erbjuder fyra olika möjligheter till inomhusboende.

  • Lite lyxigare i Piren och Kajen, med egen dusch och toalett på rummet.
  • Lite enklare i Bojen med dusch och toalett i korridoren.
  • Familjerum i Ankaret, där två sammanlänkade rum ger plats för sex personer.
  • En egen campingstuga med stor veranda utanför.
  • Gemensamt för alla våra rum är att de alla har naturen och grönska utanför fönstret. Du väljer själv om du vill sköta dig själv till största delen eller om du vill äta av vår frukostbuffé, hyra lakan och handdukar samt köpa städning av oss.

Du som uppskattar en lugn och familjär stämning kommer att trivas på vår camping. Våra campingtomter är rejält tilltagna i storlek och om du har problem med ditt campande så finns det hjälpsamma campinggrannar som gärna hjälper dig.

Att bo på Stegeborgsgården i kombination med att i några dagar njuta av naturen är en lyckad matchning.

Ankaret

Ankaret

Ankaret har helrenoverade rum, kök och allrum. (20+2 bäddar) Fyra av rummen kan kopplas ihop två och två till familjerum som kan nås genom en separat egen ingång. Dusch och toalett finns i gemensamma separata dam och herr avdelningar. Sängarna är av trä och har skumgummimadrasser, i familjerummen finns bäddsoffa.

Allrummet/matplatsen rymmer ca 24 personer. I trivselrummet finns två soffor och utrymme för gemenskap. I köket finns kyl, frys, spis, mikro, kaffebryggare samt utrustning för 28 personer. Kuddar och täcken ingår medan lakan och handdukar kan hyras separat.

Piren

Piren

I Piren finns fyra rum med vardera upp till fyra bäddar. Rummen är flexibla och kan med ett enkelt handgrepp varieras mellan enkelrum med soffa, till två- tre- eller fyrbäddsrum. Till varje rum finns ett stort toalett och duschrum.

I husets mitt finns allrum med fullutrustad köksdel. Sängarna har metallstomme och kraftiga fjäderbottnar. Kuddar och täcken finns medan lakan och handdukar kan hyras separat.

Två av rummen samt allrummet har utsikt mot vattnet och Stegeborgs slottsruin.

Bojen

Bojen

I Bojen finns sex rum med fyra bäddar i varje och fyra rum med tre bäddar i vardera (totalt 36 bäddar). Dusch och toalett finns i gemensamma separata dam- och herravdelningar. Sängarna har metallstomme och fjädermadrasser.

Allrummet är ljust och stort med utsikt över området och vattnet. I köket finns kyl, frys, spis, mikro, kaffebryggare samt utrustning för 36 personer. Kuddar och täcken ingår medan lakan och handdukar kan hyras separat.

Kajen

Kajen

I Kajen finns fyra rum med vardera upp till fyra bäddar. Rummen är flexibla och kan med ett enkelt handgrepp varieras mellan enkelrum med soffa, till två- tre- eller fyrbäddsrum. Till varje rum finns ett stort toalett och duschrum.

I husets mitt finns allrum med fullutrustad köksdel. Sängarna har metallstomme och kraftiga fjäderbottnar. Kuddar och täcken finns medan lakan och handdukar kan hyras separat.

Två av rummen samt allrummet har utsikt mot lekplatsen och upp mot ekbacken, från de andra två rummen ser man vattnet.

Priser

Vandrarhemspriser (i mån av plats och vid ledig kapacitet)

Barn under 3 år gratis

Piren/Kajen

Med dusch och WC på rummet
Enbäddsrum 490:-
Tvåbäddsrum 770:-
Trebäddsrum 1000:-
Fyrbäddsrum 1200:-

Ankaret/Bojen

Med dusch och WC i korridoren
Enbäddsrum 380:-
Tvåbäddsrum 580:-
Trebäddsrum 675:-
Fyrbäddsrum 860:-
Familjerum (Ankaret endast) 1130:-

Frukost

Bokas i receptionen senast ankomstdagen
Frukost vuxen 85:-
Frukost barn 6-14 år 65:-
Frukost barn 4-5 år 40:-

Övrigt

Hyra av lakan samt handdukar 120:-
Tvättmaskin 4 timmar 50:-

Vår prisstrategi >